Utställare 2018

Här nedan presenterar vi en förteckning över alla våra utställare och varumärken som finns representerade på mässan. Information för dig som är utställare, klicka här >>ACO Hud Nordic ABAcrilex
Apoteket
Ateljé 13
Axkid


Babybag
Backa Friskola
Be Kind
Brandskyddsföreningen
COOP Bergvik Kök & Café
Cubus


Dyslexiförbundet
Familjebazar


Folktandvården Värmland
Glimt TV
Hammarö Naprapatklinik
Hanna Larsson konditoriHatten Förlag


Humana


Internationella Engelska Skolan
 

Joing INVEST
Karlstad Ridklubb
LipFish
Monkids
My Little Market
Pias Barnmöbler


Plantagen
Snoozy
Snoozy homeparty
Spöket Laban Shop
Svenska Kyrkan
Tallink Silja Line
Thoren Framtid Förskolan
Thoren Framtid Grundskolan
TonToy
Toyhouse
Värmlandsteatern
Åhlens
   

Boka er medverkan hos oss!

24-26 mars 2017 arrangeras nästa BARNmässa.
Vill du träffa vår målgrupp och våra besökare?
Här har du en unik marknadsplats att träffa och nå ut till din målgrupp på ett avslappnat och positivt sätt.
I denna inbjudan finner du all information du behöver för att boka dig som utställare på BARNmässan. Saknar du något eller har funderingar är du alltid välkommen att höra av dig.

Ladda ner din inbjudan här >>

Kontakta oss här >>

Informationsfilm 3 min >>

Bilder från mässan 2016 >>

"Barncancerfonden Västra var 2017 års välgörenhetsorganisation på BARNmässan. Utan några som helst förväntningar så åkte vi hela vägen upp till Karlstad och BARNmässan från Göteborg.
Det vi möttes av var en välplanerad och välbesökt mässa med fantastiska utställare och professionell personal. Vår monter blev välbesökt och ledde till många fina samtal goda relationer fick vi möjlighet att göra det igen så hade vi så klart tackat ja. Tack till BARNmässan ni bjöd på en underbar helg."


"Bra arrangerad mässa​ med kul variation av utställare och scenprogram. Jättekul att ha fått varit med, vi kommer gärna tillbaka.
/Satu & Stina/My Little Market"

"En mycket proffsigt arrangerad mässa med väl genomtänkt uppbyggnad och genomförande. Stor variation på utbud av såväl scenprogram som montrar. Oerhört mysigt och glad stämning bidrog till fantastiska dagar//Susanna Benckert; Susanna I Ghana"

"BARNmässan i Karlstad är väl värt ett besök. En mässa med hjärtat på rätta stället. Trevlig, rolig, innehållsrik och stor i sin litenhet. Vi kommer tillbaka!//Anneli, Hatten Förlag"

"Vi har haft jättekul och fick många besök av underbara, roliga, söta, charmiga både små och stora barn.//Simone, Ateljé 13"

"Årets barnmässa var kanon arrangerat och planerat in i minsta detalj, här kan man mycket lätt nå sin målgrupp och ha det mycket kul på vägen.//Hampus Hedström"

"Tack för att vi fick vara med på mässan och ditt engagemang i stort och smått. Imponerande och inspirerande!//Per, Matstudion"

"Mässan för dig som bryr dig om dina barn och barnbarn!//Gun Partanen, Rädda Barnen"

 

 

 

Bilder och texter får ej kopieras utan arrangörens medgivande.