Kontakta oss

Linda Modin Klemner
070-43 22 392
linda@klemnerstudio.se

 

   
       
 

BARNmässan arrangeras på:
Racketcenter i Karlstad
Stadionvägen 2
653 40 Karlstad
054-18 30 00

Hitta till mässlokalen >>

   
   
Vårt kontor: Klemner Studio AB
Drottninggatan 13
652 25 Karlstad
www.klemnerstudio.se


Om oss
BARNmässan startades 2005 och sedan starten har mässan växt och utvecklats. Sedan 2007 har BARNmässan arrangerats på Karlstad Racketcenter på Wåxnäs.
2017 hade vi en underbar stämning och hade fantastiska 7588 besökare hos oss på tre dagar.

Den 23-25 mars 2018 är det dags för BARNmässan att öppna dörrarna igen för fjortonde gången. Vi satsar som vanligt på att utveckla mässan och fylla 3000 kvm med utställare, aktiviteter, råd, tips och underhållning ni inte vill missa!

BARNmässan är samlingspunkten för en otrolig massa kärlek och energi. Ett starkt bevis för det är de 1108886 kronor vi genom åren samlat in sedan starten 2005 till behövande barn med hjälp av dig, våra besökare, utställare, arrangörer, medarbetare och vår underbara personal. En fantastisk summa pengar som gjort skillnad såväl i Sverige som runt om i världen.

Sedan starten 2005 har vi varje år hittat en plats eller verksamhet som verkligen behöver all hjälp den kan få. Och det har alltid varit med utsatta och behövande barn i fokus. Tillsammans med Barncancerföreningen, Röda Korset, Rädda Barnen, Hjärtebarnsföreningen, Läkarmissionen, Operation Smile, Projekt Ghana, TRINITY Karlstad och Barncancerfonden Västra har vi med de insamlade pengarna kunnat förändra tillvaron i de mest akuta situationer.

Vårt insamlingsmål 2018 - Min Stora Dag

Klemner Studio som arrangerar BARNmässan jobbar även med reklam och event.
Läs mer på www.klemnerstudio.se

Vår första logotyp?

"När mamma har en bebis i magen och går och fiser utan behå", Jonathan 5 år.

Historien bakom den fisande logotypen är lite speciell. Den är nämligen ritad av en av Lindas söner Jonathan när han var 5 år och lillasyster Isa låg i magen. Många som har sett logotypen verkar känna igen sig. Det enda Linda gjorde var att hon censurerade bort en så kallad ”fispöl” som Jonathan hade ritat.


Linda med maken Johan och barnen Oscar, Jonathan, Alfred, Isa, Mira och Emil.

Vi ses och välkommen!

 

Bilder och texter får ej kopieras utan arrangörens medgivande.